joi, 29 octombrie 2009

Alvita cu Napolitane


Ingrediente:


2 cani zahar,
2 cani nuci,
125 gr unt,
2 oua

Se caramelizeaza zaharul se pune untul si se ia oala de pe foc,
se adauga nucile si la urma ouale amestecand foarte repede.

Aceasta compozitie ajunge la 2 foi de napolitane.

3 albusuri,
175 gr miere,
250 gr nuci,
un pic de sare


Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu. Am facut compozitia si am pus peste napolitane. 
Preparare:

Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu.  
Mentiuni:

Se pune la rece si se lasa 3-4 ore sa se intareasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu