joi, 29 octombrie 2009
Alvita cu Napolitane
Ingrediente:
2 cani zahar,
2 cani nuci,
125 gr unt,
2 oua
Se caramelizeaza zaharul se pune untul si se ia oala de pe foc,
se adauga nucile si la urma ouale amestecand foarte repede.
Aceasta compozitie ajunge la 2 foi de napolitane.
3 albusuri,
175 gr miere,
250 gr nuci,
un pic de sare
Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu. Am facut compozitia si am pus peste napolitane.
Preparare:
Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu.
Mentiuni:
Se pune la rece si se lasa 3-4 ore sa se intareasca.
Etichete:
alvita,
bucatarie,
cu napolitane,
culinare,
dulciuri,
ingrediente,
oua,
retete
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu