duminică, 24 ianuarie 2010

Friptura de pui cu gomboti si sos vanatoresc

Ingrediente:


Zarzavatul de la o supa de pui
2 linguri faina
200 ml smantana
patrunjel verde
1 lingurita zahar
zeama de lamaie
o cana mare de supa
o foaie de dafin
3-4 cuisoare
Preparare:

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele.
Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun.Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana , patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper.
Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii din paine si peste ,sosul vanatoresc.
Mentiuni:

Se poate servi si cu macaroane sau cartofi natur.

Timp Preparare: 2 h 30 '

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu