joi, 11 februarie 2010

Ciambella cu Urda

Ingrediente:


400 g zahar
4 oua
200 g unt (moale la temperatura camerei)
500 g urda (in italia e ricotta si e putin diferita la gust. dar acum cred ca se gaseste cam peste tot)
400 g faina 0
1 plic praf de copt
Preparare:

Se bate zaharul cu ouale pana devine spuma. Se adauga untul si se bat pana devine bucatica cat de mica se poate. In sfarsit se pune urda se mai bat putin.
Acum se schimba paletele si se baga cele de aluat. Adaugam faina si plicul de praf de copt, invartim incet si cand faina s-a amestecat dam la viteza mare pt 2 minute
In tava mare de cuptor se fac 5 - 6 "portocale" putin mai mari din aluatul obtinut. Deasupra se pune zahar vanilat si se dau la cuptor 40-45 minute. 

Timp Preparare: 20 '

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu