duminică, 6 martie 2011

Prajitura cu portocala

Ingrediente:

-6 oua

-300g zahar

-150g faina

-125 ml suc de potocale (suc de la 2 portocale)

-1 lingurita sare

-1 praf de copt

-3/4 ceasca de ulei

-1 portocala razuita

Mod de preparare:

Amesteci galbenusurile cu zaharul si le bati spuma cu mixerul, pui faina putin cate putin, sucul de portocale, sarea, praful de copt stins cu un pic de zeama de lamaie, uleiul si coaja razuita de la o portocala.

Amesteci bine si pui si albusurile batute spuma

Ungi o tava cu ulei si o preesari cu faina, apoi torni compozitia si o pui la cuptorul bine incalzit (180º C), timp de 30-35 min.

Cand e gata ,tai prjitura in patrate, le pudrezi cu zahar si servesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu