miercuri, 2 martie 2011

Tort de Biscuiti

Ingrediente:

-500g biscuitit

-apa

-esenta de rom

-zahar

-7 linguriti faina

-1/2 pachet unt

-2-3 linguri cacaoa

-2 plicuri zahar vanilat

Procedezi asa:

Pregatesti un sirop din apa, zahar si esenta de rom, gust, in care inmoi biscuiti.Apoi dizolvi 7 linguri cu varf de faina si 6 linguri de zahar fin in 500 ml apa rece.

Pui la fiert 500 ml apa.Cand incepe sa fiarba, adaugi compozitia precedenta de faina cu zahar si apa si amesteci pana se ingroasa.Apoi iei de pe foc si adaugi 1/2 pachetul de unt, 2-3 linguri de cacaoa si 2 plicuri de zahar vanilat.

Iei o tava si asezi un rand de biscuiti insiropati foarte bine, iar peste ei pui un strop de crema pe care il intinzi foarte bine.Pui din nou un rand de biscuiti si continui tot asa.Crema ramasa o intinzi uniform peste tot.Pui tortul la frigider si il consumi a doua zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu