duminică, 6 martie 2011

Prajitura de post

Ingrediente:

-1 cana (250 ml) apa

-1 cana zahar

-1 ceasca margarina

-2 cani de faina

-4 linguri gem

-1 lingurita de bicarbonat

-1 cana de nuca pisata

-scortisoara

-ulei pt uns tava

Pentru decor:

-nuca de cocos divers colorata

-alt tip de gem decat in interior

Mod de preparare:

Amesteci in ordine apa, zaharul, gemul, faina, margarina, scortisoara, bicarbonatu (stins cu o lingurita de otet) si nuca. Trebuie sa obtii o pasta omogena.

Pui toata compozitia intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina pe care o dai la cuptor pentru 1 ora.

O scoti si o lasi putin in tava sa se raceasca, o tai, ungi fiecare bucata cu gem si presari nuca de cocos colorata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu