Ingrediente
1 ceasca si un sfert de fulgi de cereale (fulgi de porumb sau fulgi de cereale integrale)
1 ceasca si un sfert de faina
1/3 ceasca de zahar brun sau alb
1 lingurita de scortisoara macinata
1 lingura de praf de copt
1 ceasca si un sfert de suc de mere
¼ ceasca de margarina topita
1 pliculet de zahar vanilat
1 mar - decojit, curarat de seminte si taiat bucati
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 190 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina formele de briose.
Intr-un bol, amestecati fulgii de cereale, faina, zaharul, scortisoara si praful de copt. Amestecati si adaugati sucul de mar, margarina topita, vanilia si bucatile de mar. Puneti amestecul in formele pentru briose.
Coaceti la 190 de grade C pentru 25-30 de minute.
joi, 11 martie 2010
Briose cu mere
Etichete:
briose,
briose cu mere,
deserturi,
mere,
prajituri de post,
retete culinare,
retete de post
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu