joi, 11 martie 2010

Gogosele mexicane

Ingrediente
1 ceasca de apa
2 ½ linguri de zahar alb
½ lingurita de sare
2 linguri de ulei
1 ceasca de faina
ulei pentru prajit
½ ceasca de zahar alb (sau dupa gust)
1 lingurita de scortisoara

Mod de preparare
Intr-o tigaie mica, pusa la foc mediu, combinati apa, 2 linguri si jumatate de zahar, sare si 2 linguri de ulei. Fierbeti amestecul si luati de pe foc. Adaugati faina pana ce amestecul formeaza o bila de coca.
Incingeti ulei pentru prajit, sa fie suficient ulei astfel incat sa acopere gogoselele. Puneti aluatul intr-o punga de paste sau in masina de tocat si scoateti fasii lungi de coca. Prajiti pana ce devin aurii si scurgeti surplusul de ulei pe servetele.
Combinati ½ de ceasca de zahar si scortisoara. Dati gogosile prin acest amestec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu