joi, 11 martie 2010

Serbet de ananas si portocale

Ingrediente
½ ceasca de apa
½ ceasca de zahar
2 cesti de suc de portocale
1 lingura de suc de lamaie
1 conserva de compot de ananas (bucati de ananas)
2 lingurite de coaja de portocale

Mod de preparare
Intr-o cratita medie, puneti apa si zaharul si fierbeti la foc mediu pana ce zaharul se dizolva.
Intr-un blender, pasati ananasul cu tot cu siropul din conserva pana ce devine o crema fina. Transferati intr-un vas de metal si adaugati siropul, sucul de lamaie si sucul de portocala, plus coaja de lamaie. Puneti in congelator pana se intareste putin, dar sa nu fie inghetat total.
Procesati inca o data amestecul in blender sau cu mixerul de mana pana ce devine foarte fin. Puneti amestecul in congelator pana ce devine ferm, pentru inca 2 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu