joi, 11 martie 2010

Negresa de post

Ingrediente
¾ ceasca de pudra de cacao
2/3 ceasca de ulei
¼ ceasca de apa
1 ceasca de zahar
¾ ceasca de lapte de soia
1 lingurita de vanilie sau un plic de zahat vanilat
1 ceasca de faina
1 lingurita de praf de copt
optional - se pot adauga si alune sau nuci.

Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina o tava de 22 x 32 cm.
Amestecati pudra de cacao, uleiul vegetal si apa intr-un bol. Puneti zaharul in amestec, apoi laptele de soia si vanilia si amestecati. Adaugati faina si praful de copt, continuati sa amestecati pana ce devine o pasta fina.
Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, pana ce prinde o crusta si pana ce marginile incep sa se intareasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu