Ingrediente:
Ingrediente pt. 4 portii:
2 buc. ananas
100 gr. orez
200 gr. sunca pui
1 buc. ardei gras rosu
50 gr. migdale
1/2 lingurita coriandru
20 gr. ghimbir proaspat
1 catel usturoi
2 linguri de ulei
piper alb macinat
sare
400 ml. supa de pui(sau din cub)
Preparare:
Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste, iar fructul rezultat se taie cuburi. Intr-o tigaie, in ulei incins, adaugam usturoiul, ghimbirul proaspat razuit pe razatoarea fina.
Ardeiul se taie cuburi si se adauga la usturoiul din tigaie alaturi de sunca taiata felii si de migdale oparite si taiate felii, pentru cateva secunde. Se amesteca cele de mai sus cu orezul fiert si bucatile de ananas taiate, se condimenteaza cu coriandru, piper alb si sare dupa gust.Se lasa la racit si apoi se umplu jumatatile de ananas.
Se servesc reci.
Timp Preparare: 20 '
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu