joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Supa avgolemono

Ingrediente:


- 1.5 l apa fiarta in care se adauga un cub de vegeta de pui sau de legume 
- 1/2 pahar orez 
- 3 oua 
- zeama de la 2 lamai mici 
- sare, piper 
Preparare: 

Se fierbe apa apoi se adauga cubuletul de vegeta si putina sare dupa gust. Cand apa fierbe se adauga orezul. Se fierbe orezul pana cand este putin umflat(nu foarte tare). Se mai adauga putin apa daca supa e foarte groasa in functie de preferinte. 

Se bat ouale bine cu mixerul apoi se adauga zeama de lamaie si se mai bat putin. Se adauga la supa usor, amestecand mereu cu telul in forma de para. Atentie: ouale trebuie sa fie bine batute altfel se fac omleta in supa. 

Se mai fierbe putin apoi supa este gata. 
Mentiuni:

Se serveste cu piper proaspat macinat. 

Timp Preparare: 30 '

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu