joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Supa de pasare

Ingrediente:


3-4 kg. carne de gaina, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. pastarnac, patrunjel, piper, 1 lingurita sare, 3-4 l apa
Preparare: 

Pentru supa se alege o gaina grasa si nu prea tanara. Gaina, curatata si spalata, se asaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se adauga patrunjelul.

Timp Preparare: 2 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu