joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Supa de carne de vita

Ingrediente:


2 l apa, 500 g. carne de vita tocata, 1 buc. morcov mic, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina mica, 1 buc. ceapa, 2 catei de usturoi, piper boabe, patrunjel verde tocat, sare.
Preparare: 

Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute supa este gata. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa printr-un tifon. 
Mentiuni:

Se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane. 

Timp Preparare: 50 '

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu