joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Ciorba cu afumatura


Ingrediente:


700 grame costite afumate 
2 morcovi 
3 cartofi 
o telina mica 
o ceapa 
ardei gras 
o legatura de patrunjel 
300 ml bors 
3 linguri de bulion/ o cutie rosii in bulion 
3 rosii 
fidea 
sare si piper 

Preparare: 

Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem inclusiv coditele de la patrunjel. Adaugam sare si piper. Lasam sa fiarba si cand legumele sunt gata adaugam rosiile tocate, cele trei linguri de bulion si fideaua. Dam intr-un clocot borsul si il adaugam la ciorba. Adaugam sare si piper daca mai este cazul. 
Servim cu patrunjel tocat marunt. Pofta buna!

Timp Preparare: 1 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu