joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Supa de legume suceveana

Ingrediente:


-dovlecei 200 g.
-morcovi 100 g.
-pastarnac 100 g. 
-telina 100 g.
-ardei gras 100 g.
-varza 100g.
-mazare 200 g. 
-ceapa 150 g. 
-conopida 100 g.
-rosii 200 g.
-smantana 150g. 
-sare 25g. 
-patrunjel (frunze) 30g.
-piper 
-oua (2 buc.) 
Preparare: 

Se curata, se spala legumele si se pun la fiert in 2l de apa rece cu sare dupa ce s-au muiat se adauga rosiile taiate in patru.

Cand legumele sunt fierte se adauga supa se potriveste de sare si piper si se drege cu galbenusurile batute cu smantana.
Mentiuni:

Se serveste cu patrunjelul tocat marunt deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu