joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Ciorba Ruseasca

Ingrediente:


-carne de pui cu os si oase de vita,
-morcov,
-ceapa,
-patrunjel,
-rosii decojite,
-ardei,
-gulie si alte legume dupa preferinta,
-ulei,
-putin orez, 
-2 oua,
-leustean,
-lamaie sau sare de lamaie,
-smantana
Preparare: 

Se pune la fiert oasele se spumeaza, se caleste ceapa (aurie), in putin ulei, se adauga morcovul taiat fideluta, se lasa pana i-si schimba culoarea, la care se adauga putina supa de la carne, se fierbe putin, dupa care se adauga in oala cu cioba, se adauga pe rand celelalte legume, la urma se adauga orezul. 
Albusele se pun in ciorba iar galbenusele se amesteca cu smantana si se adauga treptat in ciorba, leusteanul taiat marunt si se acreste dupa gust cu lamaia sau sarea de lamaie. 
Mentiuni:

Se serveste cu ardei iute

Timp Preparare: 1 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu