joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Ciorba Aita

Ingrediente:


3 morcovii potriviti 
2radacinii patrunjel 
2 cepe 
2pieptii de puii 
1 cutie smintina 
6 oua 
usturoii
piper
sare
verdeata
3l apa 
Preparare: 

Se pune la fiert pieptu de pasare, dupa ce luam spuma de citeva ori punem si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea le scoatem din supa si zarzavatu il taiem sau il dam pe razatoarea mare si carnea o taiem fisiute. 
Supa care o avem o strecuram si o punem la foc cu toate ingrendientele, o lasam sa fiarba puti potrivim de sare, vegeta dupa gust lasam sa dea un clocot. 
Dupa ce neam asigurat ca este fiarta si buna de sarata stingem aragazu 
Acum intr-un castronel batem cele 6 oua cu 2 lingurii de otet si dupa ce a respirat putin ciorba punem ouale si mestecam. 
Mentiuni:

Inaite de a servi ciorba facem usturoiu pisat bine peste care punem smintina si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cit doreste. 

P. S. daca cineva doreste ciorba mai acra se poate pune otet. 

Pofta buna. 

Timp Preparare: 1 h 30 '

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu