joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Ciorba cu gulii

Ingrediente:


3 gulii potrivite
2 morcovi potriviti
2 radacini de patrunjel potrivite
o telina mica (optional)
1 ceapa
smantana
sare
piper
vegeta
2 galbenusuri 
sare de lamaie sau zeama de lamaie
ulei
Preparare: 

Se curata toate legumele si se taie cubulete. 
Zarzavatul (in afara de gulii) se caleste in putin ulei. Se pune apoi peste legumele calite, apa fierbinte si sare.
Cand sunt pe jumatate fierte se pun si guliile taiate cubulete. Cand au fiert se pune piper macinat si vegeta. Se da focul la minim si se adauga smantana frecata cu galbenusurile, dar cu mare atentie sa nu se taie, apoi se ia de pe foc si se presara cu patrunjel proaspat tocat.
Se acreste cu zeama de lamaie sau sare de lamaie.
POFATA BUNA!

Timp Preparare: 1 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu