marți, 28 iulie 2009

Bauturi-Suc de rosii

        Aceasta reteta pentru suc de rosii poate fi folosita la multe retete culinare si are avantajul de a fi in totalitate natural. Singura diferenta intre sucul de rosii proaspat si cel conservat va fi gustul putin sarat al celui pastrat pentru o perioada mai lunga de timp.

Modul de preparare:

Suc de rosii preparat la masina: se taie rosiile si se se dau prin masina de tocat cu dispozitivul pentru suc de rosii atasat. In functie de dispozitivul pe care alegeti sa-l folositi, cojile pot iesi cu mai multa sau mai putina pulpa de rosii pe ele. O solutie ar fi sa le mai dati prin masina, pana cand ies uscate.

Pasul urmator ar fi sa puneti sucul la fiert si sa-l sarati dupa gust. Aveti grija sa lasati putin loc pana la marginea vasului deoarece sucul face destul de multa spuma. Dupa jumatate de ora este gata si se toarna in sticle sau borcane. Acestea trebuie legate la gura cu celofan si fierte la bain-marie o ora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu