joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Supa crema de broccoli

Ingrediente:



2 linguri unt 
o ceapa tocata 
o tulpina de telina tocata 
700 ml supa de pui( oase, legume) 
550 gr broccoli( desfacuta in florete) 
3 linguri unt 
3linguri faina( amidon alimentar) 
500 ml lapte 
piper si sare dupa gust 
eu mai pun si usturoi dupa gust 

Preparare: 

discutii: Retete ilustrate - Mancaruri
Supa crema de broccoli
Pagina 1 din 1pupi
Bucatar in devenire 

Mesaje: 602 
Retete Culinare: 52 
E reteta? Publica | De ce? 
Trimite mesaj privat 
Postat la data: 08/02/2009 02:11 
Supa crema de broccoli

Pentru cine ii place broccoli , asta este o supa tare rapida si buna, se poate manca intr-o chifla sau se poate manca cu crutoane unse cu usturoi si unt. Este consistenta si in zilele calde de vara este buna si rece si nu mai ai nevoie se de felul al doilea de mancare. 

2 linguri unt 
o ceapa tocata 
o tulpina de telina tocata 
700 ml supa de pui( oase, legume) 
550 gr broccoli( desfacuta in florete) 
3 linguri unt 
3linguri faina( amidon alimentar) 
500 ml lapte 
piper si sare dupa gust 
eu mai pun si usturoi dupa gust 


Se topesc 2 linguri de unt intr-o cratita, se pune ceapa si telina tocate, si se prajesc pana se inmoaie. Se adauga apoi broccoli si supa de pui ( legume, oase) si se fierbe 10 minute. Apoi se paseaza, ( in blender) In alt vas se topesc 3 linguri de unt, se adauga faina( amidonul) si laptele ,se fierbe pana devine gros. Se adauga la crema de broccoli, se condimenteaza si se serveste calda sau rece cu crutoane sau intr-o chifla unsa cu usturoi pe interior

Timp Preparare: 40 '

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu