Ingrediente:
branza de burduf
branza de oaie
trei linguri de smantana 20%
jumatate de ceapa
unt
sare
doi catei de usturoi
busuioc
rosii proaspete
ulei de masline
paine
Modul de preparare:
Feliati painea, puneti pe fiecare cate o feliuta de unt, asezati-le in tava si bagati-le 6 minute in cuptorul incins pana se usuca un pic la suprafata. Intre timp amestecati intr-un castronel branza de burduf si cea de oaie, ceapa tocata, usturoiul marunt, smantana, sarea si busuiocul.
Scoateti tava din cuptor, puneti pe fiecare felie compozitie si bagati-le iar la cuptor. Aperitivul este gata dupa ce capata o culoare aurie; se scoate pe tava si se orneaza cu rosiile proaspete. Dupa ce se raceste cateva minute se serveste cu putin ulei de masline.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu