joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Ciorba din piept de pui

Ingrediente:


- 1 piept de pui
- 2 galbenusuri
- 300 g de smantana
- 3 linguri faina
- 1 lingura otet
- usturoi
- sare, piper
- feliute de gogosar
Preparare: 

Se fierbe pieptul de pui in 5 l de apa, apoi se scoate pentru a se taia marunt, intre timp se pregateste urmatoarea compozitie: galbenusurile, smantana si faina, se amasteca bine si se pune in oala care fierbe. Se pune si pieptul de pui taiat marunt, sarea si piperul.
Spre sfarsit se pune si lingura de otet si feliutele de gogosar. Se mai da intr-un clocot si se adauga usturoiul. A nu se mai fierba dupa ce se adauga usturoiul.

Mentiuni:

Se aseamana cu ciorba de burta la gust dar se poate servi si rece cu patrunjel tocat marunt.


Timp Preparare: 1 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu