joi, 30 iulie 2009

Borsuri, supe, ciorbe-Ciorba de Verdeturi

Ingrediente:


* 3 legaturi stevie
* 2 legaturi loboda
* 1 salata maricica
* 2 legaturi de ceapa
* 1 legatura patrunjel
* telina si morcov (nu apar in poza)
* 2 linguri de orez
* zeama de la o lamaie sau bors
* sare si piper

Preparare: 

Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez. 
Tocam verdeturile (mie imi place cat mai marunt), adaugam legumele calite, apa in care am oparit frunzele si inca 3 pahare cu apa. Condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi lasam sa fiarba vreo 30-40 de minute. Acrim la final cu bors sau cu zeama de lamaie si adaugam patrunjel tocat marunt. 
Aceasta ciorba poate fi servita si calda si rece. Este plina de vitamine ! ! ! Pofta buna! 

Timp Preparare: 1 h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu